Mitt hem

Mitt hem

Mitt trivsamma härliga hem hemma i Eslöv som jag trivs mycket väl med i mitt ordnade singelliv, att själv bestämma utan kompromisser med någon kvinna, men i mina drömmar finns längtan efter någon trevlig fager kvinna för kärleksfullt liv.


Jag hade mycket väl kunnat varit gift och haft barn, men titta ut i samhället finner vi hur människor lever i sina äkten-skap, ekonomiska problem med sexuell otrohet som florerar för dem flesta, mina föräldrar var inget undantag?


Att leva i äktenskap för en del personer är inte någon dans på rosor, men trots allt tror jag på kärleken i ett förhållande med god ekonomi, för att kunna leva i ett harmoniskt och kärleksfullt liv i samstämmighet.


Jag har en gedigen kunskap om levande livet och prövar alla lärdomar in i framtiden, även upplevelser på de olika arbets-platser hur människor som är envisa, positiva och har hög arbetsmoral.


Exempelvis att under lunchrasten äter och arbetar samtidigt eller kastar i sig lunchen på så kort tid som möjligt, för att snabbt återgå till jobbet.


Gudskelov, är den tiden nu förbi!


Vidare har jag rest mycket under mitt liv, pågatåget till och från arbetet varje dag?


Här firar jag den absoluta friheten efter ett långt ihärdigt arbetsliv och har käftat med de olika envisa chefer, att jag nu är friherre och giftasvuxen.


Jag tar bilen åker in till köpcentret, spanar diskret efter någon dans- och rökfri kär kvinna som jag kan tänka mig att ha sällskap med.


Passa på att fråga vilket köpcentra, Johnny kör till?

Bilden beskriver mångsidigheten som kan hända i Trollsjön, Eslöv.


Att försvara "Trollsjön" i Eslöv är en självklarhet, lägg märke till ryska ubåten U 137 som har gått på grund i Trollsjön.